GutMagnific®

GutMagnific® är ett patenterat kosttillskott som innehåller en unik vetenskapligt framtagen kombination av 5 utvalda sorters levande mjölksyrabakterier som samarbetar för din hälsa genom att balansera magens ekosystem.

Bevisad
effekt

Framforskad i samarbete med användare och läkare

Naturlig
och säkert

Innehåller hälsosamma mjölksyrabakterier från traditionella matkulturer

Farmaceutisk
precision

Vetenskapligt framtagen för att hjälpa ett specifikt behov

Din mages superhjältar

Detta team - Superheroes of Your Gut – är noggrant utvalda goda bakterier som motarbetar skadliga bakterier i tarmen och är unikt kombinerade för att balansera immunsystemet och normalisera tarmens skyddsbarriär.

Långt ifrån ett vanligt kosttillskott med mjölksyrabakterier

GutMagnific® är den första produkten i en helt ny probiotisk kategori - ImmuneBiotics™

Det betyder att GutMagnific® är framforskad med farmaceutisk precision för att uppnå en hälsosam balans mellan bakteriefloran, immunsystemet och tarmbarriären. Genom att:

  • Återställa balansen i en rubbad tarmflora (dysbios) - minska dåliga och gynna goda bakterier i tarmen
  • Balansera immunsystemet - aktivera anti-inflammatoriska immunceller i tarmen och även i andra delar av kroppen
  • Normalisera tarmens skyddsbarriär - återställa en förhöjd genomsläpplighet vid läckande tarm så kallad ‘leaky gut’

Naturens bästa
Vetenskapligt Förvaltat


Vi hjälper dig med magrelaterade hälsoproblem att återfå hälsa och välmående genom att erbjuda effektiva och säkra kosttillskott baserade på vetenskapligt utvalda kombinationer av hälsosamma mjölksyrebakterier.

Din mages superhjältar

GutMagnific® är ett patentsökt kosttillskott som innehåller en unik vetenskapligt framtagen kombination av 5 utvalda sorters levande mjölksyrabakterier -  Superheroes of Your Gut - som samarbetar för din hälsa genom att balansera magens ekosystem.

GutMagnific®

  • Bevisad effekt – framforskad i samarbete med användare och läkare.
  • Naturlig och säkert - innehåller hälsosamma mjölksyrabakterier från traditionella matkulturer
  • Farmaceutisk precision – vetenskapligt framtagen för att hjälpa ett specifikt behov

Möjliga tecken på obalanser i magens ekosystem


Diarré / förstoppning


Allmän trötthet


Uppblåst och ont i magen


Matkänslighet

Grundproblem

Magproblem är ett livsstilsproblem

Vår mage är så mycket mer än en kanal där mat passerar in och ut. Den är också ett hem för miljarder mikrober som kallas mikrobiomet– ett ekosystem i din mage med både snälla och mindre önskvärda invånare. En hälsosam mikrobiota är ett rikt ekosystem där många olika mikrober lever tillsammans i balans. Detta osynliga ekosystem är kopplat till vår hälsa och välbefinnande.

Vår moderna livsstil med stress, antibiotikakurer och dåliga kostvanor rubbar balansen i tarmfloran och banar väg för olika typer av tarmsjukdomar som t.ex. IBS och IBD, men också för flera vanliga kroniska sjukdomstillstånd som diabetes, fetma och olika typer av neurologiska problem som multipel skleros, (MS) autism och kroniskt trötthetssyndrom (ME/CFS).

Som människor oroar vi oss ofta för vår hälsa och försöker efter bästa förmåga äta och leva sunt. Magproblem, som uppblåsthet, gasbildning, förstoppning, diarré, magsmärta och matintolerans är mycket vanliga och kan gå över av sig själva. Men ibland varar de länge och man behöver ett komplement.

GutMagnific® är vetenskapligt framtagen för att på ett effektivt sätt återställa samspelet mellan tarmfloran, immunsystemet och tarmens barriärfunktion.

Hur hittar jag rätt kosttillskott?

Vår bakgrund och vetenskapligt baserade lösning

Man vet sedan länge att probiotika har positiva hälsoeffekter. Speciellt är mjölksyrabakterier från yoghurt och fermenterade grönsaker välkända för sina hälsofrämjande egenskaper. Olika probiotiska bakteriestammar kan ha vissa gemensamma egenskaper, men de fungerar på olika sätt och ger inte samma effekt. Ofta behöves dessutom en kombination av utvalda stammar för att få god effekt. Många kommersiella kosttillskott påstår förbättring av tarmhälsan men en närmare titt visar att de flesta saknar vetenskapliga grund. Tillverkningsprocesser, ingredienser, dos och administration är också viktiga faktorer för produktens effektivitet och säkerhet.

Vi tror att en hälsosam och varierad kost är det bästa verktyget att främja tarmens hälsa, då får också våra mikrober i magens ekosystem sin näring och kan leva i balans. Men var hittar man sådan underbart hälsosam mat?

Frustrerade av att leta efter hälsomat och pålitliga kosttillskott som verkligen fungerar, bestämde vi oss, som disputerade forskare inom mikrobiologi, immunologi, ’gut-brain-axis’ och nutrition, att ta fram den bästa produkten själva. Vi har jagat efter de mest hälsosamma mjölksyrabakterier och hittat helt nya bakteriestammar från olika typer av traditionellt fermenterade matkulturer som inlagda grönsaker och hemgjord yoghurt. Men det krävs mer än bakteriestammar. Baserat på mer än 20 års forskning har vi grundläggande vetenskaplig förståelse hur samspelet mellan tarmfloran, immunsystemet och tarmens barriärfunktion påverkar vår hälsa. Med denna kunskapskälla har vi etablerat vetenskapliga metoder att kombinera bakteriestammar med farmaceutisk precision till produkter som verkligen fungerar.

Vi samarbetar med en av världens bästa tillverkare för att producera våra unika stammar med absolut högsta möjliga kvalitet. Vi använder dessutom helt vegetabiliska specialkapslar, EMBO CAPS AP, som skyddar från magsyra och frisätter de levande hälsosamma bakterierna på rätt ställe i tarmen.

Vi ser våra produkter som Superhjältar: vetenskapligt framtagna kombinationer (konsortium) där olika bakteriestammar samarbetar för effekt på flera nivåer genom att återställa samspelet mellan tarmfloran, immunsystemet och tarmens barriärfunktion. 

GutMagnific® är den första i en lång rad innovativa, probiotiska kosttillskott som är vetenskapligt utformade för att förbättra tarmens mikrobiella balans såväl som individuellt välbefinnande. Vi har lagt grunden för en helt ny probiotisk kategori – ImmuneBiotics™. 

Är du redo att boosta din hälsoresa nu? 


GutMagnific® är vetenskapligt framtagen för att balansera:


“Jag är piggare - min mage är lugnare”

“Jag har provat det mesta för min ihållande trötthet. Till min förvåning så hjälpte GutMagnific™ med min oregelbundna mage och dessutom har jag blivit mycket piggare ”

-Lotta


“Matkänsligheten som försvann”

“Under lång tid har jag haft problem med matkännslighet med uppblåst mage och hudutslag. Nu har jag provat GutMagnific™ och kan njuta av italiensk pasta igen. Känner mig fantastiskt lättad och glad, nu skäms jag inte heller för mina utslag”

-Maria


“Nu bestämmer jag, inte magen”

“Min mage har styr mitt dagliga liv sen jag var i tonåren. Jag har alltid vetat var närmaste toalett låg. GutMagnific™ har lugnat och stabiliserat min mage. Tacksam att jag kan leva ett aktivt liv igen”

-Chris

Det bästa från naturen vetenskapligt förpackat

Du kan inte förändra dina gener, men låt dig inte hindras att uppleva bästa möjliga hälsa när magens ekosystem kommer i balans.

Prova GutMagnific® - kan göra underverk för dig också!

Utvecklad med stöd från:

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.