Blog entry prototype

Magproblem är ett livsstilsproblem

Vår mage är så mycket mer än en kanal där mat passerar in och ut. Den är också ett hem för miljarder mikrober som kallas mikrobiomet– ett ekosystem i din mage med både snälla och mindre önskvärda invånare. En hälsosam mikrobiota är ett rikt ekosystem där många olika mikrober lever tillsammans i balans. Detta osynliga ekosystem är kopplat till vår hälsa och välbefinnande.

Vår moderna livsstil med stress, antibiotikakurer och dåliga kostvanor rubbar balansen i tarmfloran och banar väg för olika typer av tarmsjukdomar som t.ex. IBS och IBD, men också för flera vanliga kroniska sjukdomstillstånd som diabetes, fetma och olika typer av neurologiska problem som multipel skleros, (MS) autism och kroniskt trötthetssyndrom (ME/CFS).

Som människor oroar vi oss ofta för vår hälsa och försöker efter bästa förmåga äta och leva sunt. Magproblem, som uppblåsthet, gasbildning, förstoppning, diarré, magsmärta och matintolerans är mycket vanliga och kan gå över av sig själva. Men ibland varar de länge och man behöver ett komplement.

GutMagnific™ är vetenskapligt framtagen för att på ett effektivt sätt återställa samspelet mellan tarmfloran, immunsystemet och tarmens barriärfunktion.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.